Het innovatieve automerk Borgward is terug!

Het automerk Borgward is altijd al anders geweest dan de ‘normale’ automerken. De normale merken focussen zich vooral op nieuwe technologie en op steeds meer functies. Borgward hecht echter meer waarde aan een ingetogen en simplistische auto.

Het bedrijf zelf zegt dan ook: “wij richten ons op mensen, niet op technologie”. Borgward maakt natuurlijk wel gebruik van de allernieuwste technologieën. Zo zijn veel van hun nieuwe modellen elektrisch aangedreven en zijn ze voorzien van de nieuwste technieken op gebied van veiligheid. De instelling bij Borgward is echter wel uniek: het merk richt zich namelijk puur op de harmonie tussen mens en automobiel. Dit doet het door de ‘echte’ wereld en de digitale wereld samen te brengen om een zo aangenaam mogelijke rijervaring te creëren.

Borgward BX i7

Het nieuwste Borgward model is de Borgward BXi7 TS Limited Edition. Een 4-deurs SUV met een brede, stoere uitstraling met strakke lijnen. Er is plek voor 5 personen in de auto. Ook heeft de BXi7 een ruime kofferbak. Het interieur is simplistisch en praktisch maar toch erg modern. Zo heb je de beschikking over een 12 inch touchscreen en duidelijke displays. De BXi7 is 4×4 aangedreven en heeft een maximumsnelheid van 208 km/u. Daarnaast scoort deze wagen hoog op het gebied van veiligheid. De auto heeft naast de standaard airbags namelijk ook tractiecontrole en blinde hoek detectie.

Borgward BX i7

Na een halve eeuw is dit legendarische Duitse merk dus terug. Wij kijken er met grote interesse naar uit om nog meer nieuwe modellen van Borgward te zien. Een aantal concepten zijn namelijk al vrijgegeven. Deze kun je uiteraard vinden op de website van Borgward.

Bas van der Weerd Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + 8 =