Categorie: Gadgets

16 december 2017 / Gadgets

De Camelbak Eddy is dé ideale drinkfles voor jong en oud. In tegenstelling tot andere flessen heeft deze fles een siliconen drinktuit. Deze tuit zorgt ervoor dat er geen drinken uit de fles kan lekken wanneer je deze om laat vallen.

11 december 2017 / Gadgets
25 november 2017 / Gadgets

Je hoort het vaak: tablets en e-readers vervangen de papieren boeken. Tablets hebben echter één groot nadeel. Ze zijn niet fijn om vanaf te lezen en zeker niet om op te schrijven. De papieren tablet van reMarkable lost dit probleem op.

31 oktober 2017 / Gadgets

Misschien wel het meest praktische product dat wij tot nu toe zijn tegengekomen: de iPad houder van WOOD U. Ideaal voor een luie zondagochtend op bed of een romantisch avondje Netflixen op de bank. Deze iPad houder is ideaal wanneer je bezig bent op je iPad, of dit nou voor werk is of om te relaxen, maar je hiervoor wel je handen vrij moet hebben.

30 oktober 2017 / Gadgets

Leatherman, de bekende fabrikant van hoogwaardige, innovatieve zakmessen en multitools komt met een primeur: een ultralicht zakmes. Het bedrijf maakt al sinds de jaren 80 robuuste en betrouwbare zakmessen en multitools. Maar de nieuwe Skeletool KBX is zelfs voor dit legendarische merk iets unieks.

15 september 2017 / Gadgets

Afgelopen week was het zo ver: Apple liet haar nieuwste iPhone, de iPhone X, zien. Zelfs voordat de nieuwe telefoon was gepresenteerd werd er al veel over gediscussieerd. Zo maakten mensen zich zorgen over de prijs van het toestel, aangezien er geruchten waren dat die boven de 1000 euro zou liggen. Dat gerucht is inderdaad waar gebleken. Maar voor dat geld heb je ook wel wat.

8 september 2017 / Gadgets

Je kent het wel: je gaat wandelen op een hete dag en je snakt naar een slok koud water. Maar helaas, het water wat je meegenomen hebt is inmiddels lauw of zelfs warm en zorgt niet voor de benodigde verfrissing. Met de Aorin Thermo Drinkfles wordt dit probleem verholpen.

3 september 2017 / Gadgets

De Spartan Trainer Wrist HR van Suunto is een betaalbaar multisport GPS-horloge waarmee je voor de voor de dag kunt komen. Het ziet er goed uit en bevat alle functies die je van een sporthorloge verwacht. En dat voor een zeer redelijke prijs.

3 april 2017 / Gadgets

Wie een vintage look wil combineren met een zuiver geluid, volle bastonen en een stijlvol ontwerp zal  de nieuwe Grixx Retro koptelefoon weten te waarderen. Hij is bovendien ook heel betaalbaar, hij kost namelijk nog geen 3 tientjes.

12 december 2016 / Gadgets