Categorie: Gadgets

5 juni 2024 / / Gadgets

In de hedendaagse digitale wereld brengen we ettelijke uren per dag achter ons toetenbord door. Of je nu een professionele gamer bent, een gedreven schrijver of een programmeur die de code zijn magische werk laat doen, het toetsenbord is je onmisbare metgezel. Maar heb je ooit stilgestaan bij de impact van dit ogenschijnlijk eenvoudige apparaat op jouw werkplezier en productiviteit? Heb je al eens gekeken of een mechanisch toetsenbord wat voor jou is?

11 januari 2023 / / Gadgets

Met het begin van het nieuwe jaar, wil je misschien je stijl aanpassen. En hoe kan dat nu beter met een nieuw, stoer horloge? Fabrikant Casio komt nu met de G-SHOCK Ignite Red-collectie. Een collectie robuuste horloges met een overwegend donker, gedurfd kleurenschema.

8 november 2022 / / Gadgets

Dé oplossing voor mensen die altijd last van koude handen hebben: de elektrische Heatbank van Zippo. Hiermee komt een einde aan die vervelende, koude handen. Die zijn niet alleen pijnlijk maar geven ook zo’n onhandige indruk als je iemand een hand geeft. De Zippo Heatbank brengt uitkomst.

2 november 2022 / / Gadgets

Ook zo vaak aan het klooien met verschillende kabels en laders voor je verschillende apparaten? De Europese Commissie maakt daar nu een eind aan. Alle smart-toestellen krijgen een USB-C poort om op te laden. En daar moet ook Apple nu toch ook aan geloven.

23 oktober 2022 / / Gadgets

Ook bang dat jouw kostbare fiets of e-bike gestolen wordt? Een of meerdere goede sloten kunnen dat uiteraard vaak voorkomen. Maar tegen sommige dieven is geen kruid gewassen. Daarom zou je jouw fiets ook kunnen voorzien van Apple Airtags. Dan kun je jouw gestolen fiets weer terugvinden. Deze handige Airbell is zo ontworpen, dat je daar zo’n Airtag in kunt verbergen.

19 oktober 2022 / / Gadgets
20 november 2018 / / Gadgets
11 april 2018 / / Gadgets

Ben je het fietsen beu maar kun je je geen elektrische fiets veroorloven? Of wil je simpelweg verder kunnen fietsen zonder vermoeid te raken? Dan is de Alizeti 300C wat voor jou. Deze elektromotor past op elke fiets met bagagedrager. Zo verspil je minder energie met fietsen en kom je zonder bezwete rug aan op je werk of school. 

16 december 2017 / / Gadgets

De Camelbak Eddy is dé ideale drinkfles voor jong en oud. In tegenstelling tot andere flessen heeft deze fles een siliconen drinktuit. Deze tuit zorgt ervoor dat er geen drinken uit de fles kan lekken wanneer je deze om laat vallen.

11 december 2017 / / Gadgets

Je kent het probleem wel: je staat op een mooie plek en besluit een foto te maken. Het liefst zou je er zelf ook op staan maar er is helaas niemand in de buurt die de foto voor je kan nemen. Doorgaans is een selfiestick de oplossing voor deze situatie. Maar als je het echt goed wilt doen, dan is de AirSelfie dé oplossing!