Categorie: Lifestyle

10 juni 2024 / / Lifestyle

In de betoverende wereld van auto’s zijn er automerken die onze harten sneller doen kloppen – merken met een rijke historie, een onmiskenbaar karakter en een schare toegewijde fans. Morgan is zo’n merk. Al meer dan een eeuw creëert deze Britse fabrikant handgemaakte roadsters die synoniem staan voor pure rijbeleving en tijdloze elegantie.

6 april 2023 / / Lifestyle

Pasen is een feest dat volop gelegenheid biedt om lekker te eten en drinken. En wat is er nu beter dan een goed glas bier om te proosten op de lente? Maar met zoveel verschillende bieren om uit te kiezen, kan het lastig zijn om te bepalen welke het meest geschikt zijn voor deze feestelijke gelegenheid.

29 november 2022 / / Lifestyle

Grote kans dat je er wel eens in gezeten hebt: een fauteuil. De kans dat je wel eens in een fauteuil van Max Jungblut hebt gezeten is niet zo groot. Deze fauteuils zijn echte kunststukken te noemen. De ontwerper uit Maastricht denkt dan ook niet graag in hokjes.

13 maart 2019 / / Lifestyle

Er was op de Auto Salon in Genève niet alleen heel veel nieuws op het gebied van personenwagens te zien, er stonden ook diverse personenbussen en kleine bedrijfswagens. Een van de meest opvallende noviteiten op dat gebied was de Mercedes-Benz Concept EQV. Dit is een elektrische personenbus, gebaseerd op een upgrade van de V-Klasse.

6 maart 2019 / / Lifestyle

De techniek in de watersport staat allesbehalve stil. Moderne boten en jachthavens zitten tegenwoordig vol met een groot scala aan innovaties. Wie de laatste ontwikkelingen en innovaties op watersportgebied wil zien moet absoluut een bezoek brengen aan de HISWA Amsterdam Boat Show 2019, die morgen van start gaat.

18 april 2018 / / Lifestyle

Het autobedrijf New Legend 4×4 bouwt klassieke offroad auto’s om tot moderne machines. Met de nieuwe ‘Runner’ serie laat New Legend 4×4 zien hoe mooi het een klassieke uiterlijk combineert met moderne techniek. Het resultaat is uniek: een geweldige terreinwagen met een tijdloze look & feel met moderne prestaties.

14 april 2018 / / Lifestyle

Nu Facebook in opspraak is geraakt en veel mensen het medium lijken te verlaten, kijken steeds meer mensen naar het oude Hyves. Daarom heeft een internetbureau uit Enschede een variant hierop gemaakt. Het begon eerst als een geintje, maar het neemt inmiddels serieuze vormen aan. Het internetbedrijf, GoalGorilla genaamd, lanceerde deze week hun versie van de populaire sociale website.

10 april 2018 / / Lifestyle

Stel je voor: een klein, simpel huisje in een rustige omgeving waarin je compleet tot jezelf kan komen. Het klinkt als een utopie, maar dankzij de Escape Pod van het Britse bedrijf Podmakers kan dit. Zij bedachten dit multifunctionele huisje zodat iedereen, ongeacht waar je woont, een plekje heeft waar die zich terug kan trekken.

9 april 2018 / / Lifestyle

Iedereen kent ‘m wel: de Volkswagen Kever. Het originele model zie je tegenwoordig nog vaak op de weg. Daarnaast heeft het Duitse merk ook een nieuwe versie van deze legendarische auto, de New Beetle. Die combineert het klassieke design van het origineel met de functionaliteit en luxe van deze tijd. Voor mensen die de nieuwe Beetle wat te modern vinden en een andere karakteristieke variant op de klassieke Kever zoeken, komt het Duitse Memminger met de Roadster 2.7.

10 januari 2018 / / Lifestyle

Het automerk Borgward is altijd al anders geweest dan de ‘normale’ automerken. De normale merken focussen zich vooral op nieuwe technologie en op steeds meer functies. Borgward hecht echter meer waarde aan een ingetogen en simplistische auto.