Trek je terug met de Escape Pod

Stel je voor: een klein, simpel huisje in een rustige omgeving waarin je compleet tot jezelf kan komen. Het klinkt als een utopie, maar dankzij de Escape Pod van het Britse bedrijf Podmakers kan dit. Zij bedachten dit multifunctionele huisje zodat iedereen, ongeacht waar je woont, een plekje heeft waar die zich terug kan trekken.

Handgemaakt uit duurzame materialen 

Het Britse bedrijf ontwikkelde de Escape Pod een aantal jaar geleden in de bossen van Engeland. De Pod maakte zo’n indruk dat Podmakers besloot het idee op de markt te brengen. De Escape Pod is met de hand vervaardigd van duurzaam eikenhout en multiplex. Wat de Pod kenmerkt is zijn karakteristieke ronde vorm. Hierdoor lijkt het huisje wat op een dennenappel. Het hutje heeft een oppervlakte van 7 m². Toch is het groot genoeg om in te werken, mediteren en te slapen. Verder heeft de Escape Pod een panoramaraam en kan het helemaal gedraaid worden.

Verschillende varianten

Er zijn vier versies van de Pod beschikbaar. Zo heb je de “Garden Room”, die bedoeld is als tuinhuis. Dankzij de verwarming, de ruime tafel en comfortabele banken is deze Escape Pod ideaal om tijd met je familie in door te brengen.

De “Office” pod is bij uitstek geschikt voor iemand die een kantoor aan huis zoekt maar geen plek heeft hiervoor in zijn eigen huis. De Office is ruim en beschikt over alle benodigdheden, zoals een bureau, verwarming en extra werktafel.

Dan heb je nog de “Snug” versie. Deze is een stuk simpeler dan de eerder genoemde Escape Pods. Het enige wat deze heeft is namelijk een groot bed. Deze pod dient dan ook als een logeerkamer en is ook geschikt voor zogenaamde “glampings”. Dankzij de locatie van het panoramaraam kun je, terwijl je in bed ligt, kijken naar de sterrenhemel.

Tot slot heb je nog de “Studie” pod. Deze is, zoals de naam al verklapt, geschikt om in te wonen. De Pod heeft een bed, bureau en verwarming. Het enige wat nog mist is sanitair en een keuken. Als vaste verblijfplaats is deze dan ook niet geschikt.

Al met al ziet de Escape Pod van Podmakers er veelbelovend uit. Er is echter één nadeel: de prijs. De Escape Pod kost meer dan €20.000,-. Hierop moet je ook nog de Pod met een hijskraan laten plaatsen. Ondanks dit, is de Escape Pod een erg gaaf product en ideaal voor diegene die het geld ervoor over hebben.

 

Vind je dit leuk? Deel dit bericht op social media!

Dit zal jou ook interesseren:

Kleurrijke wollen sokken van Donegal Socks Het Ierse Donegal-Socks is een begrip in eigen land. De Donegal-Socks zijn nu ook in Nederland te koop. Deze sokken zijn unieke producten van een familiebedrijf dat in Ierland al meer dan honderd jaar op traditionele wijze wollen sokken vervaardigt. ...
Een opmerkzame tablet Je hoort het vaak: tablets en e-readers vervangen de papieren boeken. Tablets hebben echter één groot nadeel. Ze zijn niet fijn om vanaf te lezen en zeker niet om op te schrijven. De papieren tablet van reMarkable lost dit probleem op. Het concept va...
Het ultieme Halloween speeltje voor je hond Deze zogenaamde Pimp Chew Toy is niet alleen een leuk kauwspeeltje voor je hond, maar ook dé manier om mensen een klein beetje de stuipen om het lijf te jagen. Eind van de maand is het immers Halloween, en dan is dit speeltje natuurlijk helemaal te g...
Rumpl Puffe Heated Blanket Wie een beetje avontuurlijk is ingesteld en er ook graag in de natuur op uit gaat, zal weten dat een goede uitrusting onontbeerlijk is. Als je als echte avonturier ook nog eens regelmatig in de buitenlucht overnacht, dan weet je dat je echt niet zond...

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier + achttien =