Categorie: Travel

6 juni 2024 / / Travel

Ben je klaar om het gebaande pad te verlaten en om Europa te ervaren zoals je het nog nooit eerder hebt gezien? Vergeet de toeristische hotspots en dompel jezelf onder in unieke culturen, ongerepte natuur en onvergetelijke avonturen. Van gletsjerbeklimmen in IJsland tot paardrijden door de Hongaarse Puszta, dit artikel belicht 10 originele avontuurlijke vakanties die je bucketlist vullen met onvergetelijke ervaringen.

13 april 2023 / / Travel
9 januari 2023 / / Travel

Nederlanders snakken naar vakantie en oriënteren zich massaal op thema’s als kamperen, all-inclusive en roadtrips. Dit blijkt uit recent onderzoek dat de Vakantiebeurs heeft laten uitvoeren.

21 januari 2019 / / Travel

Het Zugspitz Resort is een viersterren resort, dat aan de voet van de bekende Zugspitze ligt. Het is gelegen in het Tiroolse plaatsje Ehrwald. Hier vind je, op een hoogte van 1.225 meter in het Tiroolse vakantieoord Ehrwald, een resort met comfortabele kamers, suites en appartementen in Tiroolse stijl aan de voet van de Zugspitze. Voor natuurliefhebbers is er bovendien ook een luxe camping.

16 april 2018 / / Travel

Oost-Europese steden worden steeds populairder als reisbestemming. Veel mensen laten echter het prachtige Boekarest links liggen. Jammer, want deze stad staat bekend om haar prachtige architectuur, mooie parken en bruisende nachtleven.

5 november 2017 / / Travel

Zweden is het land van gehaktballetjes van de Ikea en oerdegelijke auto’s van Volvo. Daarnaast kennen wij Zweden als een land met een hoge levensstandaard. Maar hoe komt het nu dat deze zo hoog ligt?