Spectaculair zwemparadijs bij Zugspitz Resort

Het Zugspitz Resort is een viersterren resort, dat aan de voet van de bekende Zugspitze ligt. Het is gelegen in het Tiroolse plaatsje Ehrwald. Hier vind je, op een hoogte van 1.225 meter in het Tiroolse vakantieoord Ehrwald, een resort met comfortabele kamers, suites en appartementen in Tiroolse stijl aan de voet van de Zugspitze. Voor natuurliefhebbers is er bovendien ook een luxe camping.

Wandelingen, wintersport, wellness en culinaire hoogstandjes

Omdat het hotel aan het dalstation van de Tiroler Zugspitzbahn ligt is het een ideaal vertrekpunt voor wandelingen en wintersport. Maar ook het hotel zelf heeft veel te bieden. De restaurants van het resort bieden culinaire hoogstandjes, waarbij je kunt kiezen tussen een heerlijk vijfgangendiner of traditionele à-la-cartegerechten in de gezellige Zirbenstube. Voor volwassenen is er een uitgebreide wellness terwijl er voor de kinderen een uitgebreid animatieprogramma met een groot zwemparadijs is.

Zugspitzresort zwembad Ehrwald

Zwemparadijs

Het 700 m² grote zwemparadijs is nieuw en maakt deel uit van de spectaculaire verbouwing van het Zugspitz Resort. Het hotel is uitgebreid met een enorm zwemparadijs voor kinderen dat zijn weerga niet kent. Blikvanger is de dubbele wedstrijdglijbaan waarop je kunt wedijveren met je vriendjes wie het eerst beneden is. Heerlijk om te vertoeven na een dagje skiën met het gezin.

Gijbanen, avonturenbad, buitenbad en nog veel meer

Verder zijn er nog vier andere glijbanen, een avonturenbad, een verwarmd buitenbad en een babybadje. Andere hoogtepunten zijn een immens piratenschip met dek en zeilmast, een junglespeelbrug, 3D-spuitkanonnen en een waterspeeltuin buiten.

Voor natuurliefhebbers

Het Zugspitz Resort ligt midden in de natuur aan de rand van de Tiroler Zugspitz Arena. Het hotel heeft naast hotelkamers ook gezellige appartementen in Tiroler landhuisstijl en aangrenzend een luxe camping. Na het winterseizoen zal het Zugspitz Resort sluiten voor de tweede, laatste bouwfase. Van 18 maart tot half december 2019 zal een nieuw hotelgebouw worden gerealiseerd met onder andere een prachtig restaurant, een luxe SPA-wereld voor volwassenen en extra kamers en suites.

Klik hier voor meer informatie en reserveringen.

Bas van der Weerd Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + twaalf =