Categorie: Fashion

30 januari 2018 / Fashion

Voor dit wintersportseizoen heeft het merk Dare2B een aantal modieuze en functionele ski-jacks ontworpen. De nieuwe skilijn van Dare2B bestaat voornamelijk uit twee jassen; de Dare2b Cultivated en de Dare2b Plica. Met deze jassen kun je ongeacht de omstandigheden met een gerust hart de piste op. Bovendien zie je er altijd goed uit in deze stijlvolle jassen.

22 november 2017 / Fashion

De BUFF is dé must-have accessoire van elke natuurliefhebber. De BUFF is een multifunctioneel accessoire:  je kan hem gebruiken als nekwarmer, sjaal, muts, haarband en balaclava. Voor deze winter komt BUFF met een nieuwe collectie.

20 november 2017 / Fashion

Iedereen houdt van sporten. Of dit nu hardlopen, yoga of een rondje wandelen is, het blijft gewoon leuk. Sporten heeft echter wel één groot nadeel: de kleding. Sportkleding ziet er over het algemeen niet mooi uit. De nieuwe Core Seamless Tanktop van Craft lost dit probleem op.

5 november 2017 / Fashion

Het gerenommeerde sportschoenenmerk New Balance komt met een nieuwe vintage damessneaker: de New Balance WL520. Voor het ontwerp heeft New Balance zich laten inspireren door de originele New Balance schoenen uit de jaren 70. De simplistische stijl die in die tijd zo populair was is dan ook duidelijk terug te vinden in het hedendaagse model.

16 oktober 2017 / Fashion

Bij de merken Louis Vuitton en Supreme denk je natuurlijk niet meteen aan ‘kinderkleding’. Toen bekend werd dat ze samen een denim kledinglijn zouden ontwerpen waren veel mensen enthousiast. Aan een kinderversie werd echter niet gedacht. Daar besloten The Shoe Surgeon, ‘de schoenenchirurg’ in het Nederlands, en de ontwerper Elliot Giffis wat aan te doen.

12 oktober 2017 / Fashion

Het populaire fashionmerk Kenzo heeft afgelopen week haar nieuwe winkel geopend in Parijs. Deze zogenaamde Event Store is geopend om de nieuwste lijn van Kenzo te laten zien. Het is dus geen winkel waar de voltallige collectie getoond wordt, zoals je normaal ziet. Ook qua uiterlijk is de winkel iets speciaals. Hij is namelijk ontworpen door de twee befaamde vormgevers Humberto Leon en Carol Lim.

25 september 2017 / Fashion

Bij het bedrijf Pockies zien ze de boxershort als een waardevol goed. “Niet alleen draag je ze het overgrote deel van je leven, daarnaast is de inhoud van je boxer je dierbaarste bezit” luidt dan ook hun motto. De Pockies zijn dan ook bekend om hun simpele, praktische en handige boxershorts.

8 september 2017 / Fashion

Harley Davidson, hét legendarische motormerk uit Amerika. Het merk begon in 1947 met het maken van leren jacks op Long Island in New York. Sindsdien heeft het leren jack altijd deel uitgemaakt van de collectie van het merk. Maar nu, op het 70-jarige jubileum, komt Harley Davinson met een vernieuwde versie van dit legendarische jack.

4 april 2017 / Fashion

Het Ierse Donegal-Socks is een begrip in eigen land. De Donegal-Socks zijn nu ook in Nederland te koop. Deze sokken zijn unieke producten van een familiebedrijf dat in Ierland al meer dan honderd jaar op traditionele wijze wollen sokken vervaardigt.

23 oktober 2016 / Fashion

Niets is zo prettig als lekkere warme voeten. Dat is iets wat prima gaat lukken met deze comfortabele vilten pantoffels. De pantoffels van het Deense Glerups zien er zo netjes dat je ze niet alleen thuis maar misschien ook wel op kantoor kunt gebruiken.