De BUFF: ideaal voor elk seizoen

De BUFF is dé must-have accessoire van elke natuurliefhebber. De BUFF is een multifunctioneel accessoire:  je kan hem gebruiken als nekwarmer, sjaal, muts, haarband en balaclava. Voor deze winter komt BUFF met een nieuwe collectie. Deze is onderverdeeld in Light, Mid en Heavy. De Heavy en Mid zijn ideaal voor de komende koude maanden terwijl de Light het hele jaar kan worden gebruikt.

Elke BUFF is gemaakt van hoogwaardige merino wol. De BUFF houdt je niet alleen warm maar zorgt er ook voor dat je koel blijft als het warm is. Dit komt doordat de BUFF zweet van de huid afvoert. Daarnaast is de BUFF bacteriedodend, waterafstotend en geurbestendig.

Het bedrijf BUFF ontstond 25 jaar geleden toen de avonturier Juan Rojas met het idee van een multifunctionele sjaal kwam. Hij begon deze te produceren in de stoffenfabriek van zijn familie. Wat hij in gedachten had was een simpele, lichte en kokervormige sjaal die ideaal was voor elk avonturier. Zelf was Juan Rojas een vervent avonturier en motorrijder.

buff heren merinowol

BUFF

Sindsdien is het bedrijf gestaag gegroeid. Het merk is enorm populair geworden en BUFF heeft inmiddels ook een lifestyle collectie gelanceerd. Deze collectie is casual maar biedt ook uitstekende bescherming tegen alles wat de natuur te bieden heeft.

De BUFF Light, Mid en Heavy zijn ideaal voor elke activiteit in de natuur. Of dit nou een wandeling is op een druilerige herfstdag of een zonnige dag op de piste, de BUFF houdt je nek warm en beschermd. Je kunt ze kopen bij de buitensportzaken, en ook bij Bol.com.

Bas van der Weerd Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + veertien =