Een opmerkzame tablet

Je hoort het vaak: tablets en e-readers vervangen de papieren boeken. Tablets hebben echter één groot nadeel. Ze zijn niet fijn om vanaf te lezen en zeker niet om op te schrijven. De papieren tablet van reMarkable lost dit probleem op. Het concept van deze tablet is compleet anders dan die van ‘gewone’ tablets. Het idee achter de papieren tablet is om deze zo perfect mogelijk te maken voor schrijven, lezen en zelfs tekenen. Doordat de tablet amper blauw licht projecteert voelt het net alsof je van papier af leest.

Daarnaast is deze ‘papieren’ tablet ook ideaal om op te schrijven. Dit kan door middel van de bijgeleverde stylespen. Dankzij het materiaal van de tablet voelt het schrijven natuurlijk en vertrouwd aan. Hetzelfde geldt voor het maken van schetsen. Het voelt nauwelijks anders dan schrijven en tekenen op echt papier.

Een voordeel van de papieren tablet ten opzichte van ‘gewoon’ papier is het feit dat het ook meteen een opslagsysteem is. Aantekeningen, notities of schetsen die je maakt worden direct opgeslagen en zijn makkelijk terug te vinden. Dit scheelt enorm ten opzichte van losse papieren. Deze raak je ook veel gemakkelijker kwijt. Ook kun je PDF’s en vele andere tekstbestanden makkelijk opslaan en meenemen.

Mensen die gebruik maken van de papieren tablet zijn enorm enthousiast. Hoe de tablet voelt, hoe simpel en praktisch die is en hoe compact die is vormgegeven zijn allemaal pluspunten. Ben jij ook op zoek naar een apparaat met de functionaliteit van een tablet maar met het ‘gevoel’ van papier? Dan is de paper tablet van reMarkable iets voor jou! De tablet is voor € 629,- euro te koop op de website van reMarkable.

Bas van der Weerd Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + 15 =