Louis Vuitton x Supreme kinderlijn

Bij de merken Louis Vuitton en Supreme denk je natuurlijk niet meteen aan ‘kinderkleding’. Toen bekend werd dat ze samen een denim kledinglijn zouden ontwerpen waren veel mensen enthousiast. Aan een kinderversie werd echter niet gedacht. Daar besloten The Shoe Surgeon, ‘de schoenenchirurg’ in het Nederlands, en de ontwerper Elliot Giffis wat aan te doen.

De kindercollectie bevat het spijkerjasje en de spijkerbroek, beiden gemaakt door Elliot Griffis. Daarnaast heeft The Shoe Surgeon de pet aangepast. Ondanks alle aanpassingen zijn deze kleertjes originele Louis Vuitton x Supreme. De ontwerpers hebben namelijk de originele kleren gekocht om deze vervolgens te verkleinen en aan te passen. Om een goede kindermaat te krijgen heeft The Shoe Surgeon (echte naam Dominic Ciambroni) nota bene zijn eigen kind gebruikt als pasmodel.

Elliot Giffis is een bekende designer en oprichter van het mannenmerk Elliot Evan. Elliot is bekend in de modewereld door tijdens de New York Fashion Week zijn eigentijdse kledinglijn te exposeren.

Louis Vuitton x Supreme kinderlijn

The Shoe Surgeon, ofwel Dominic Ciambroni, staat bekend om zijn ‘her-ontwerpen’ van schoenen. Hij beschrijft zichzelf dan ook als “custom sneaker artist” en met de aanpassingen die hij heeft gedaan aan de Louis Vuitton x Supreme pet heeft hij laten zien dat hij meer kan dan alleen schoenen aanpassen.

Er is helaas één nadeel aan deze gave kinderlijn. Dat is namelijk dat deze nooit kleding nooit te koop zo zijn. Ondanks dat zijn deze kleertjes natuurlijk supergaaf, welk kind zou nou niet met deze mooie, stoere kleren rond willen lopen?

Foto’s: © Shoesurgeon

Bas van der Weerd Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + 19 =