Leolux Scylla Stories, een fauteuil die je móet hebben

In oktober staat alles in teken van wonen. Waarom eigenlijk oktober? Omdat oktober de maand is dat we meer binnen zijn, na de zomerperiode waarin we vooral buiten of op vakantie zijn. In deze maand worden op onze blog daarom nog meer meubilair en ook wat tips en tricks en zelfs woningen uitgelicht.

Heerlijke stoelen om in neer te ploffen na een vermoeiende dag werk, dat is eigenlijk wat de Scylla Stories fauteuils van Leolux zijn. Maar daarmee doen we deze stoelen eigenlijk ook te kort. Ze zijn namelijk strak vormgegeven en zijn bovendien ook ‘een fauteuil met een verhaal’. Dit jaar, 20 jaar nadat de originele Scylla van Leolux werd ontworpen door de Nederlandse ontwerper Gerard Vollenbrock, komt Leolux met een nieuwe editie van deze fraaie stoelen: de Scylla Stories.

Leolux wil haar kopers als het even kan de mogelijkheid bieden om een stoel samen te stellen die perfect past bij hun smaak en interieur. Daar is nogal wat variatie voor nodig. Daarom heeft Leolux er voor gekozen om 10 verschillende kleur- en materiaalcombinaties samen te stellen. De helft van de Scylla Stories serie is bekleed met hoogwaardig natuurleer terwijl de andere helft is afgewerkt met stof in verschillende kleuren en patronen. Zo is er voor elk wat wils.

De Jester fauteuil is één van de met stof beklede fauteuils en wordt gekenmerkt door zijn simplistische uitstraling en ingetogen patronen en kleuren. Naast deze 10 vaste combinaties kan je op de website van Leolux ook je eigen fauteuil samenstellen.

Al met al is de Scylla Stories fauteuil van Leolux net zo iconisch als ijn voorganger uit 1996, met het voordeel dat er nu veel meer opties en combinaties zijn, zodat iedereen de mooiste en best passende fauteuil kan vinden en samenstellen.

Bas van der Weerd Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − 4 =