KENZO opent nieuwe Event Store in Parijs

Het populaire fashionmerk Kenzo heeft afgelopen week haar nieuwe winkel geopend in Parijs. Deze zogenaamde Event Store is geopend om de nieuwste lijn van Kenzo te laten zien. Het is dus geen winkel waar de voltallige collectie getoond wordt, zoals je normaal ziet. Ook qua uiterlijk is de winkel iets speciaals. Hij is namelijk ontworpen door de twee befaamde vormgevers Humberto Leon en Carol Lim.

Voor het ontwerp van het interieur hebben Humberto en Carol een beroep gedaan op de getalenteerde Fabrizio Casiraghi. Iets dat je meteen opvalt als je de winkel ziet is de lichtreclame in de etalages. Deze zijn namelijk volgehangen met letters van het KENZO logo, uitgevoerd in neon. Deze zorgen voor een uniek effect. Het voelt haast alsof je een nachtclub in loopt. Binnen straalt de KENZO Event Store de klasse uit zoals je van een topmodemerk verwacht.

Het merk KENZO staat bekend om de strakke ontwerpen van T-shirts en sweaters met een tijger en een oog erop. Deze designs zijn al vele jaren erg populair. KENZO heeft er dit jaar voor gekozen om ook andere designs toe te voegen aan de collectie. Kenmerkend voor KENZO is de mix van Aziatische, voornamelijk Japanse, en Europese stijlen. Dit zorgt voor unieke ontwerpen en stijl. Naast de truien en shirts heeft Kenzo ook veel broeken, rokken, jurken en accessores in zijn collectie.

Dus, ben je toevallig een weekendje in Parijs en wil je weten wat de allernieuwste KENZO mode is, dan kun je deze winkel niet overslaan! De winkel ligt in het Parijse Marais district en is zo’n 120 vierkante meter groot.

Bas van der Weerd Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 3 =