Pockies, omdat dames óók boxershorts willen

Bij het bedrijf Pockies zien ze de boxershort als een waardevol goed. “Niet alleen draag je ze het overgrote deel van je leven, daarnaast is de inhoud van je boxer je dierbaarste bezit” luidt dan ook hun motto. De Pockies zijn dan ook bekend om hun simpele, praktische en handige boxershorts.

Boxers met zakken

Pockies kwam namelijk met iets revolutionairs: een onderbroek met zakken. Het klinkt erg simpel, misschien zelfs een beetje kneuterig, maar het is eigenlijk een erg slim concept. Hoe vaak heb je wel niet dat je uit gaat en bang bent dat je portemonnee uit je broekzak valt? Of dat je gaat sporten maar je je sleutels nergens kwijt kunt? Pockies biedt in dat soort dagelijkse maar onhandige situaties dé oplossing.

Daarnaast zijn Pockies niet alleen erg handig, ze zien er ook nog eens erg goed uit. De Pockies zijn ontworpen met een patroon en twee verschillende kleuren. Hierdoor zijn ze stijlvol en tijdloos. Zo heb je het erg populaire “Dirty Luv” model. Een klassiek maar modern ontwerp waarin de boxershort helemaal is bedrukt met rode hartjes.

Ook voor vrouwen

Bij boxershorts zou je denken dat het alleen maar voor mannen is maar niets is minder waar. Pockies zijn er namelijk voor iedereen, dus óók voor vrouwen! Pockies heeft zelfs een hele aparte lijn boxershorts voor vrouwen ontwikkeld.

Zoek jij nog een stijlvolle, praktische en redelijke goedkope boxershort, dan is zijn de Pockies dus echt iets voor jou! Je kunt ze trouwens gewoon bij Bol.com (aff) bestellen, wel zo makkelijk!

Bas van der Weerd Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven − 5 =