Met de Vans MTE-3 sneakers kom je de winter wel door

Vans, al jaren een van de populairste sneakermerken op de markt, komt deze winter met een nieuwe collectie. Deze kunnen we beschouwen als een evolutie van de MTE-collectie. De MTE-3 is de nieuwste sneaker van Vans, die van hypermoderne snufjes is voorzien.

Deze sneaker is ook perfect voor de winter

De Vans MTE-3 is een sneaker die alle weersomstandigheden moet kunnen doorstaan. Volgens de fabrikant zelf is het de meest geavanceerde sneaker van het merk tot nu toe. In de schoen zit zelfs vochtbeheer, thermoregulatie en tractie in koude en natte omgevingen.

De ideale sneaker voor in de winter dus. Natuurlijk moet een goede sneaker voor in de winter ook waterdicht zijn. Je wilt geen natte sokken als je door een plas loopt. Daar zorgt de 3M™ Thinsulate™-isolatie dan weer voor. Deze isolatie is niet alleen krachtig en warm, maar ook nog eens lichtgewicht en dun. Dat voelt fijn onder je voeten, want je krijgt er een stuk meer bewegingsvrijheid van.

Een waterdichte, ademende sneaker

Stinkvoeten haten we allemaal, en dat weet Vans ook. Daarom heeft het merk het Thinsulatie-materiaal zo ontworpen, dat het meer lucht vasthoudt in minder ruimte. Op die manier heeft de schoen alle ruimte om te ademen.

Met een ademende schoen wordt het vocht en de afvoer daarvan beter geregeld en neemt de woekering van bacteriën en schimmels af. Dat voorkomt niet alleen nare geurtjes, maar ook allerlei irritaties aan de voet.

Vans MTE-3 zolen

All-Trac zolen

Nieuw in deze schoen is de All-Trac technologie. Dat is een gepatenteerde rubbersamenstelling die speciaal door Vans is ontwikkeld. Het doel ervan is dat je er echte grip op elk terrein mee ervaart. De nokken kunnen verder buigen met terreinveranderingen, waardoor je loopt met meer flexibiliteit. Er ontstaat meer oppervlakte en een beter aanpassingsvermogen.

Met je nieuwe Vans sneakers kom je de winter zeker door, want je kunt ze prima dragen bij nat en droog weer, en hoef je ook niet bang te zijn voor natte, onverharde wegen en paden.

Warme waterdichte Vans MTE-3 sneakers

Bestellen

De nieuwe Vans MTE-3 sneakers zijn vanaf oktober beschikbaar in demitasse/zwart, zwart/zwart, granaatappel/marshmallow en marshmallow/zwart. Je vindt ze in de betere sneakerwinkels en sportzaken, en uiteraard online op Vans.eu en bij online warenhuizen als bol.com.

Bas van der Weerd Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × 1 =