eMinder, het digitale alternatief voor papieren to-do lijstjes

De eMinder is het digitale alternatief voor jouw papieren to-do lijstjes. Met deze app hoef je geen notities meer op papier te maken, maar kan alles digitaal worden genoteerd en op de e-ink display op jouw bureau worden getoond.

Wat is de eMinder?

De eMinder is een combinatie van een to-do lijst app die je helpt je dagelijkse taken te voltooien, en een e-ink display die de taken laat zien. Het werkt net als een normale to-do lijst op jouw smartphone, maar je kunt jouw lijstje via NFC-technologie bovendien tonen op de mooie e-ink display, die je als een fotolijstje op jouw bureau kunt zetten. Op die manier word je tijdens het werk zo min mogelijk afgeleid door allerlei randzaken.

De voordelen van de eMinder

De eMinder is een digitale to-do lijst die je op je telefoon kunt gebruiken. De uit te voeren taken kun je op een mooie display op jouw bureau tonen. Ideaal om “disturb free” te werken. Het voordeel van de eMinder is dat je altijd en overal toegang hebt tot je to-do lijstje en dat je de taken gemakkelijk kunt toevoegen, verwijderen of afvinken. Daarnaast kun je de eMinder ook delen met anderen, zodat iedereen weet wat er gedaan moet worden.

Hoe werkt het?

De eMinder is een digital to-do list app die je helpt bij het beheren van jouw dagelijkse taken. Het werkt simpel: je voegt een taak toe aan je lijstje, geeft deze een titel en een beschrijving, en kiest vervolgens wanneer je de taak wilt uitvoeren. Daarna houd je jouw telefoon dicht bij de bureaudisplay en voilá, daar staan jouw taken voor de komende tijd duidelijk in beeld.

Hoe kun je de eMinder app installeren?

Bestel de eMinder eenvoudig online – dat kan nu extra voordelig via de crowdfunding campagne op Kickstarter – en installeer de eMinder app via de App Store of Play Store op je telefoon en maak een account aan. Daarna kun je op de app jouw takenlijstje aanmaken en bijwerken. Om het lijstje vervolgens op de display op jouw bureau te laten tonen, hoef je jouw telefoon alleen maar in de buurt van die display te houden. De NFC-technologie zorgt er dan voor dat het lijstje in de display automatisch wordt gesynchroniseerd. Uiteraard kun je het lijstje ook eenvoudig wijzigen, en taken zijnde voltooid afvinken.

Conclusie

Kortom, de eMinder is een uitstekend alternatief voor jouw papieren to-do lijstjes. Het is eenvoudig te gebruiken, biedt veel flexibiliteit en kan de taken op een eenvoudige, maar heel doelmatige manier op een display op jouw bureau tonen. De display werkt met e-ink en heeft geen batterijen nodig.

Als jij er nu een op Kickstarter bestelt, draag je bovendien ook bij aan de totstandkoming van deze handige gadget. Het lijstje wordt ambachtelijk gemaakt van Zuid-Tirools pijnhout. De producent maakt zoveel mogelijk gebruik van lokaal geproduceerde materialen.

 

Bas van der Weerd Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × twee =