Elektrische fiets? Snel geregeld met de Alizeti 300C

Ben je het fietsen beu maar kun je je geen elektrische fiets veroorloven? Of wil je simpelweg verder kunnen fietsen zonder vermoeid te raken? Dan is de Alizeti 300C wat voor jou. Deze elektromotor past op elke fiets met bagagedrager. Zo verspil je minder energie met fietsen en kom je zonder bezwete rug aan op je werk of school. 

Voor elke fiets

Wat de Alizeti 300C zo veelzijdig maakt is het feit dat deze op elke fiets met een bagagedrager past. Binnen een paar minuten heb je de Alizeti geïnstalleerd en kun je onderweg. Dankzij deze handige elektromotor rijd je gemakkelijk 32 kilometer per uur.

https://youtu.be/95hUMqfgvO0

Levensduur accu

De 500 watt elektromotor van de Alizeti 300C heeft een accu die vijf uur meegaat. Dit is doorgaans meer dan genoeg voor een gemiddelde dag. Mocht dit toch niet zo zijn, dan kun je altijd een opgeladen reserveaccu meenemen. De motor heeft ook een bereik van maar liefst 64 kilometer.

Stuk voordeliger dan nieuwe elektrische fiets

Het grootste voordeel van de Alizeti is de prijs: hij kost omgerekend ‘maar’ 477 euro. Vergeleken met een nieuwe elektrische fiets, die soms wel meer dan €3.000,- kosten, is dit erg goedkoop. De Alizeti is momenteel alleen nog maar beschikbaar op Kickstarter. Als je echt overtuigd bent van dit product kun je ook kiezen om wat van je geld hierin te investeren. Voor meer info hierover kun je het beste kijken op de Kickstarter-pagina van de Alizeti 300C.

Jelle van der Weerd Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee × 2 =