Zippo Heatbank: altijd en overal warme handen

Dé oplossing voor mensen die altijd last van koude handen hebben: de elektrische Heatbank van Zippo. Hiermee komt een einde aan die vervelende, koude handen. Die zijn niet alleen pijnlijk maar geven ook zo’n onhandige indruk als je iemand een hand geeft. De Zippo Heatbank brengt uitkomst.

Elektrische handwarmer én powerbank

Het slimme van de Zippo Heatbank is dat deze de elektrische handwarmer combineert met een powerbank. Voor beiden is immers ook een accu nodig, dus waarom ook niet. Dat maakt de Zippo Heatbank dus wat je noemt een multifunctioneel apparaat. Als je handen kouder worden zet je gewoon de handwarmer aan.

Met de door de heatbank uitgestraalde warmte worden je handen weer lekker warm. Dankzij het slanke, peervormige design ligt de Zippo Heatbank daarbij uitermate prettig in de hand.

Je kunt met de Heatbank zes uur onafgebroken je handen opwarmen. Een druk op de knop is voldoende. Je kunt de temperatuur van de Heatbank in vijf standen instellen, variërend van laag tot hoog, met een maximumtemperatuur van 50 graden Celsius.handenwarmer elektrisch Zippo Heatbank

Niet tegelijkertijd

Met de USB-poort kun je met de Heatbank, net als met een powerbank, weer je smartphone of tablets opladen. Maar je kunt de functies alleen apart van elkaar gebruiken. Wanneer de interne powerbank een mobiel apparaat oplaadt, kun je hem niet tegelijkertijd als handenwarmer gebruiken.

Opladen als een powerbank

De Zippo Heatbank is voorzien van een lithium-ion accu. Net als een gewone powerbank, moet je Zippo Heatbank dus van tevoren opladen. Dat gaat uiteraard met een USB-kabeltje wat netjes wordt meegeleverd.

Zippo Heatbank in zilver- en goudkleur

De Zippo Heatbank is onder anderen verkrijgbaar bij bol.com en kost daar ongeveer 65 euro, inclusief USB-kabel en halskoord. Dat klinkt duur maar bedenk wel dat je er jarenlang plezier van hebt. Je kunt kiezen voor een zilver- en goudkleurige uitvoering.

Bas van der Weerd Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × een =