Camelbak Eddy, dé ideale drinkfles!

De Camelbak Eddy is dé ideale drinkfles voor jong en oud. In tegenstelling tot andere flessen heeft deze fles een siliconen drinktuit. Deze tuit zorgt ervoor dat er geen drinken uit de fles kan lekken wanneer je deze om laat vallen.

Daarnaast functioneert de drinktuit als rietje. Dit zorgt ervoor dat je de fles niet hoeft te kantelen als je een slok wilt nemen. Dit is ideaal voor tijdens het sporten of in de auto.

De Eddy-flessen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. Hierdoor is de fles praktisch onverwoestbaar. De opening van de fles is groot genoeg voor ijsblokjes en de dop heeft een geïntegreerde draagbeugel. Hierdoor is de Camelbak Eddy makkelijk mee te nemen.

Naast de normale Camelbak Eddy is er ook de Camelbak Eddy Kids. Deze fles is kleiner dan de normale Eddy en is speciaal ontworpen voor kinderen. De Eddy Kids is beschikbaar in verschillende kleuren en kleurrijke prints.

Camelbak Eddy Kids

Camelbak maakt al sinds 1988 drinkflessen en waterrugzakken. Het bedrijf uit Californië maakt daarnaast ook waterzuiveringsproducten. De producten zijn erg geliefd bij wandelaars, hardlopers, triatleten en zelfs militairen. Camelbak-producten worden dan ook wereldwijd verkocht.

Of je nou een fervente sporter bent of gewoon een handige fles zoekt; de Camelbak Eddy is de fles die je zoekt. De drinkfles is praktisch in gebruik, sterk én goedkoop. Ook is er een kinderversie beschikbaar.

Camelbak Eddy drinkfles bestellen

Je kunt de Camelbak Eddy drinkflessen in de betere buitensportzaken kopen, en ook online bestellen. Dat kan natuurlijk bij de gespecialiseerde webshops zoals Bever maar ook bij bol.com. Dat is wel zo makkelijk, omdat je daar het aanbod van de verschillende verkopers bij elkaar vindt en vanaf 20 euro geen verzendkosten hoeft te betalen.

Bas van der Weerd Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − 4 =