Stoov: jouw persoonlijke verwarming

Nu de koude maanden er aan komen is het altijd fijn om wat extra warmte te hebben. Normaal pak je hiervoor een lekkere fleece deken of zet je de verwarming wat hoger. Met de producten van Stoov zijn deze tijden gelukkig voorbij.

Stoov is een bedrijf dat is gespecialiseerd in zogenoemde `warmteproducten`. Dit zijn producten zoals verwarmde kussentjes, verwarmde stoelhoezen en verwarmde leuningen. Waar je ook gaat zitten, met de producten van Stoov ben jij altijd warm. De filosofie van Stoov is als volgt: waarom de lucht om ons heen verwarmen (met de verwarming) als we onszelf kunnen verwarmen? Er gaat bij normale verwarming immers veel warme lucht en energie verloren. Bij Stoov vonden ze dat dit veel duurzamer kon. Zo kwamen zij dus op het idee om warmtekussens te maken. Deze hebben veel minder impact op het milieu aangezien er veel minder energie verloren ging. Daarnaast is een persoonlijke warmtebron veel aangenamer dan de verwarming.

Verschillende producten

Stoov biedt verschillende producten aan. Zo zijn er de One Original en de One Padded. Dit zijn simpele kussentjes waarin een warmtebron zit. Nadat je ze hebt aangezet zijn deze kussentjes binnen 2 minuten warm. De batterij heeft een lang leven en de oplader wordt meegeleverd. Daarnaast zitten ze erg comfortabel en zien ze er strak uit. De kussentjes van Stoov zijn er juist ook voor gemaakt om bijvoorbeeld mee te nemen naar de camping of voor langs het voetbalveld. Zo hoef je niet meer bang te zijn voor de kou. Voor de echte koukleumen zijn de warmteproducten natuurlijk ook binnenshuis te gebruiken.

stoov warmtekussen

De warmtekussens zijn ook erg populair bij horeca. Zo zijn ze ideaal voor op terrassen in de koudere maanden. Voor horeca biedt Stoov naast de kussentjes dan ook een heus oplaadstation aan. Hiermee kunnen meerdere kussens tegelijkertijd opgeborgen en opgeladen worden. Het moge duidelijk zijn dan de kussens van Stoov ideaal zijn voor de wintermaanden of misschien wel als kerstcadeau. Je kunt de kussens kopen bij Bol.com. Afhankelijk van de uitvoering kosten ze rond de €100,- .

Bas van der Weerd Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − twaalf =