AirSelfie – De ultieme fotomaker

Je kent het probleem wel: je staat op een mooie plek en besluit een foto te maken. Het liefst zou je er zelf ook op staan maar er is helaas niemand in de buurt die de foto voor je kan nemen. Doorgaans is een selfiestick de oplossing voor deze situatie. Maar als je het echt goed wilt doen, dan is de AirSelfie dé oplossing!

Een selfiestick is een uitschuifbare stok waaraan je je telefoon kan bevestigen. Hiermee kun je dan vanaf een afstandje selfies nemen. Maar een selfiestick is vaak behoorlijk onhandig om mee te nemen en ziet er knullig uit. Bovendien is zo’n selfiestick veel te kort als je met een hele groep op de foto wilt, iets van de achtergrond goed in beeld wilt krijgen of de hoek van waaruit de selfie wordt gemaakt anders wilt.

airselfie camera foto

Mini-drone voor selfies

Een Brits bedrijf is met een innovatief alternatief gekomen voor de selfiestick. Wat zij bedachten was een kleine, lichte drone die fungeert als camera. De AirSelfie kan foto’s in HD-kwaliteit nemen. Dit kan tot een afstand van 20 meter. Wat de AirSelfie zo speciaal maakt is het feit dat je hem heel makkelijk mee kunt nemen. Je kunt hem namelijk meenemen in een speciaal hoesje voor je telefoon. Hierin zit ook de oplader van de AirSelfie. Wanneer je een foto wilt maken haal je simpelweg de AirSelfie uit je telefoonhoesje en laat je hem opstijgen. Zodra je foto’s zijn geschoten laat je het apparaat landen en berg je hem weer snel op in je telefoonhoesje.

Bediening met smartphone

De cameradrone is te besturen met een app op je telefoon. Hierop worden ook meteen de gemaakte foto’s opgeslagen. De besturing van de drone is simpel en duidelijk. De app is te verkrijgen voor zowel Android als iOs toestellen. De AirSelfie heeft echter ook een nadeel: de prijs. Het toestel, inclusief app, hoesje en oplader, kost iets meer dan 200 euro. Vind je het toch waard? Dan kun je jouw eigen Airselfie heel makkelijk bij Amazon.de bestellen.

Bas van der Weerd Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − 19 =