Meld je aan voor de Fjällräven Polar 2017

Wie zin heeft in een bijzonder uitstapje, waarbij je de Arktische wildernis van dichtbij kunt beleven, kan naar www.polar.fjallraven.com gaan om zich daar aan te melden voor de Fjällräven Polar 2017. Dit is een fantastische trekkingtocht door de Scandinavische wildernis in gezelschap van meer dan honderd sledehonden.

Je trekt in een internationaal gezelschap van Signaldalen in Noorwegen tot Väkkäräjärvi in Zweeds Lapland. Uiteraard zal Fjällräven er voor zorgen dat je wordt uitgerust met geschikte kleding die je na de expeditie bovendien ook mag houden.

Aanmelding Polar 2017 is pure wedstrijd

De aanmeldingsprocedure voor Polar 2017 is een soort van wedstrijd waar je wel wat voor moet doen. Het komt er namelijk op neer dat degene die de meeste stemmen verzamelt,  meegaat met de Fjällräven Polar 2017. Je moet dus al je familileden, vrienden, volgers en mediacontacten inschakelen om dit voor elkaar te krijgen. Er zijn voor deelnemers uit de Benelux slechts twee plekken beschikbaar: één voor de grootste stemmentrekker en één voor de persoon die op de meest originele wijze zijn of haar passie voor de Polar laat zien. De laatste wordt geselecteerd door de jury.

Fjällräven Polar 2017

Aanmelden vanaf 16 november

Om je aan te melden ga je naar www.polar.fjallraven.com en meld je daar aan. Dat kan vanaf 16 november. Ervaring is geen vereiste voor deze 300 km lange, vierdaagse sledetocht over bergen en toendra’s ten noorden van de poolcirkel.

Fjällräven Polar
 2017

  • Wanneer: Van 3 t/m 8 april 2017
  • Waar: Van Signaldalen in Noorwegen tot Väkkäräjärvi in Zweeds Lapland ten noorden van de poolcirkel, 300 km lang
  • Aanmelden: ga naar polar.fjallraven.com (van 16-11 t/m 15-12 2016)
  • De uitslag wordt medio december 2016 bekend gemaakt
Bas van der Weerd Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − 13 =