Glerups pantoffels houden je voeten warm

Niets is zo prettig als lekkere warme voeten. Dat is iets wat prima gaat lukken met deze comfortabele vilten pantoffels. De pantoffels van het Deense Glerups zien er zo netjes dat je ze niet alleen thuis maar misschien ook wel op kantoor kunt gebruiken. Warme voeten geven niet alleen een lekker en prettig gevoel, ze zijn ook beter voor je bloedsomloop en dat is weer goed voor je gezondheid. Maar het lekkere gevoel van warme voeten is ook iets dat je gewoon blij maakt. Zeker nu het weer een stuk frisser aan het worden is. Daarom zijn deze vilten pantoffels van Glerups echt ideaal.

Lekker warme sloffen

Ze zijn lekker hoog, dus je voeten zijn tot boven de enkels lekker warm. Bovendien zijn de pantoffels van Glerups zijdezacht en erg licht van gewicht. Het vilt van deze Glerups is van 100% wol gemaakt, dus ze ventileren en ademen daarom prima en geven geen broeierig gevoel.

Behaaglijk en duurzaam

Deze Deense designpantoffels zijn niet alleen lekker behaaglijk, maar ook duurzaam. Het natuurlijke materiaal is intensief bewerkt en is afkomstig van geselecteerde schapenboeren uit New Zeeland. De zool is van natuurlijk gelooid kalfsleer, waarbij de dubbele laag vilt in het voetbed een aangename veerkracht geeft. De buitenzool heeft een mooie naturelbruine kleur. De pantoffels van Glerups uit Denemarken zijn verkrijgbaar in zeven mooie kleuren en kun je o.a. kopen bij Sarenza.

Bas van der Weerd Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + 8 =