Aorin thermo drinkfles

Je kent het wel: je gaat wandelen op een hete dag en je snakt naar een slok koud water. Maar helaas, het water wat je meegenomen hebt is inmiddels lauw of zelfs warm en zorgt niet voor de benodigde verfrissing. Met de Aorin Thermo Drinkfles wordt dit probleem verholpen.

Aorin thermo drinkflesDeze fles houdt je koude dranken lekker koud en je warme dranken lekker warm. Hét grote verschil met andere thermoflessen is echter dat deze fles het drinkgemak van een normale drinkfles heeft. Daarnaast ziet de fles er gewoon heel goed uit en kun je kiezen uit een groot aantal mooie kleuren. Hierdoor is de Aorin thermo drinkfles ook ideaal om mee te nemen naar het kantoor of de fitness. De drinkfles houdt koude dranken maar liefst 24 uur lang koud. Warme dranken blijven 12 uur lang warm in de fles. Meer dan genoeg voor een dagje wandelen of een lange dag op het kantoor.

De flessen zijn gemaakt van roestvrij staal en krasbestendig. Hiernaast verzekert de fabrikant haar klanten één jaar garantie. De flessen zijn verkrijgbaar in een inhoud van 750 ml. Dus, als je nog een fles zoekt die je drinken warm of koud houdt maar zónder de onhandigheden van een normale thermofles, dan is deze drinkfles echt iets voor jou! Ze kosten bij Amazon ongeveer 20 euro.

Bas van der Weerd Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × twee =