Het nieuwe Harley Davidson Jack

Harley Davidson, hét legendarische motormerk uit Amerika. Het merk begon in 1947 met het maken van leren jacks op Long Island in New York. Sindsdien heeft het leren jack altijd deel uitgemaakt van de collectie van het merk. Maar nu, op het 70-jarige jubileum, komt Harley Davidson met een vernieuwde versie van dit legendarische jack.

Drukknopen

Hiernaast zijn de kragen met drukknopen vast te zetten zodat deze niet klapperen wanneer je aan het touren bent. Het jack heeft maar liefst vier zakken, drie aan de buitenkant en één binnenzak. Verder is het jack compleet van hoogwaardig leer gemaakt en is het hierdoor haast onverwoestbaar.

Handgemaakt

Het jack is net zoals het origineel met de hand gemaakt. De ‘used look’ van het leer zorgt ervoor dat het jack er stoer en eigentijds uitziet. Dus, als je nog een jack zoekt om mee te touren op de motor óf om er gewoon goed uit zien, dan is het “Distressed Leather Biker Jacket” van Harley Davidson wat voor jou. Uiteraard heeft zoiets moois ook zijn prijs, de prijs van dit prachtige jack bedraagt ongeveer 500 euro.

Bas van der Weerd Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 5 =