Eindelijk een betaalbaar multisport GPS-horloge

De Spartan Trainer Wrist HR  van Suunto is een betaalbaar multisport GPS-horloge waarmee je voor de voor de dag kunt komen. Het ziet er goed uit en bevat alle functies die je van een sporthorloge verwacht. En dat voor een zeer redelijke prijs: afhankelijk van de uitvoering kost dit multisport horloge rond de 300 euro.

De Suunto Spartan Trainer Wrist HR is met veel enthousiasme in de sportwereld ontvangen. Niet alleen door de lage prijs, maar ook door de prijs-kwaliteitverhouding van het horloge. Het sporthorloge biedt een zeer compleet functiepakket, heeft een fraaie vormgeving en weegt slechts: 56 gram.

Alle functies die je als sporter nodig hebt

Zoals gezegd biedt dit horloge alles wat je als (top)sporter nodig hebt. Het bevat onder meer een 24/7 activiteitenmeter waarbij het continue de polshartslag, afstand, tempo, hoogte en calorieverbranding meet. Je kunt er verschillende sportprofielen in opslaan. Handig voor bijvoorbeeld de training voor een triatlon. Dan heb je immers te maken met zowel zwemmen, fietsen en hardlopen. Door de uiterst nauwkeurige GPS-tracking kun je achteraf precies zien waar je geweest bent tijdens het lopen of fietsen. Het horloge maakt ook verbinding met je smartphone, de binnenkomende berichten en oproepen van je smartphone verschijnen ook op je horloge. In de bijbehorende Suunto Movescount App kun je alle verkregen gegevens moeiteloos terugkijken.

Hartslagmeting met Valencell technologie

Suunte gebruikt de technologie van Valencell voor een uiterst nauwkeurige meting van de hartslag. Valencell is een toonaangevende innovator op het gebied van draagbare, biometrische data sensortechnologie.

GPS routes

Je kunt dankzij de GPS-ontvanger niet alleen perfect de routes tracken die je hebt afgelegd, maar ook gemakkelijk nieuwe routes en plekken ontdekken én de terugweg ook altijd weer terugvinden.

Dit is slechts een greep van de mogelijkheden van de Spartan Trainer van Suunto. Dankzij de 80 verschillende, vooraf geïnstalleerde, sportmodi is de Spartan Trainer meteen te gebruiken voor vrijwel elke sport. Het horloge is waterbestendig tot 50 meter diepte zodat je er ook zonder zorgen mee kunt gaan zwemmen. De batterijduur bedraagt 10 uur in training tot 30 uur met Power Save. Je kunt de Suunto Spartan Trainer Wrist HR krijgen bij diverse outdoorwinkels en webshops zoals Bol.com en Amazon.de in de kleuren Gold, Steel, Black, Blue en Ocean.

 

Bas van der Weerd Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

achttien + 4 =