Patagonia Black Hole

Dé alleskunner voor in de stad en in de natuur

Stel je voor: een mooie, ruime tas die genoeg ruimte heeft voor je laptop, drinken, boeken, kleding en alle andere benodigdheden die je nodig hebt als student, zakenman/vrouw of actieve wandelaar.

De tassen waar we het over hebben zijn natuurlijk die uit de Black Hole serie van Patagonia. Deze tassen en rugzakken bieden werkelijk alles wat je zoekt. Een strakke vormgeving, een indrukwekkende inhoud en enorm hoog draagcomfort. Daarnaast zijn ze ook nog eens waterdicht! Deze tassen houden hoe dan ook je spullen droog.

De Black Hole lijn bestaat uit tassen in verschillende soorten en maten. Zo zijn er duffels, draagtassen die ideaal zijn voor wanneer je een verre reis maakt of als sporttas. Daarnaast heb je de rugzakken. Deze zijn ideaal voor in de stad, als handbagage op een vlucht, of als outdoorrugzak.

De absolute topper binnen deze lijn is de Patagonia Black Hole Pack 32L. Het formaat en de inhoud van deze rugzak zijn ideaal. Je kunt er al je spullen in kwijt, of dit nu boeken, reisspullen of regenkleding zijn. Daarnaast heeft de rugzak een speciaal vak voor je laptop en een vak voor kleine spullen zoals je zonnebril en sleutels. Net zoals alle andere tassen en rugzakken in de Black Hole lijn is deze tas waterdicht. Dé ideale rugzak voor in de stad of voor dagtochten in de natuur.

Patagonia staat bekend om haar duurzaamheid. Patagonia verzekert haar klanten er dan ook van dat al hun producten van duurzame stoffen zijn gemaakt. Het bedrijf houdt terdege rekening met het klimaat/milieu bij de vervaardiging van hun producten.

Al met al zijn de tassen van de Black Hole serie van Patagonia echte alleskunners. Waar en wanneer dan ook, deze tassen zijn bestand tegen de elementen en je kunt er veel in kwijt. Bovendien zien ze er ook nog eens heel goed uit en zijn ze ook nog eens duurzaam geproduceerd. De Patagonia Black Hole rugzakken en tassen zijn o.a. te koop bij diverse gespecialiseerde buitensportzaken en op Amazon.de.

Vind je dit leuk? Deel dit bericht op social media!

Dit zal jou ook interesseren:

Glerups pantoffels houden je voeten warm Niets is zo prettig als lekkere warme voeten. Dat is iets wat prima gaat lukken met deze comfortabele vilten pantoffels. De pantoffels van het Deense ...

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    6 + drie =