Kleurrijke wollen sokken van Donegal Socks

De sokken van het Ierse Donegal-Socks zijn een begrip in eigen land. Donegal sokken zijn nu ook in Nederland te koop. De sokken van Donegal zijn unieke producten van een familiebedrijf dat in Ierland al meer dan honderd jaar op traditionele wijze wollen sokken vervaardigt.

De ruige patronen van de Bluestack Mountains

Donegal maakt sokken die lekker warm zijn, heerlijk zacht en comfortabel aanvoelen en jaren mee kunnen gaan. Bovendien zijn deze sokken vervaardigd van natuurlijk materiaal: schapenwol van schapen die op de groene Ierse heuvels grazen. De kleuren van Donegal-Socks zijn geïnspireerd op de ruige patronen van de Bluestack Mountains en de schilderachtige tinten van de wilde zee. De veelkleurige puntjes in het patroon van de Donegal sokken geven het breiwerk een eigen, Iers karakter.

Sokken van zachte, natuurlijke wol

Uiteraard zijn de Donegal sokken gemaakt van de beste en meest comfortabele materialen. De natuurlijke wol zorgt voor een ultiem draagcomfort. De samenstelling van de sokken is 80% wol en 20% polyamide. Je kunt ze krijgen in maar liefst zestien kleuren en twee maatseries: 37-41 en 41-45. Donegal sokken kunnen gewoon in de wasmachine worden gewassen op maximaal 40 graden.

Meer informatie kun je vinden op www.donegal-socks.nl.

Bas van der Weerd Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × twee =