Grixx Retro koptelefoon

Wie een vintage look wil combineren met een zuiver geluid, volle bastonen en een stijlvol ontwerp zal de nieuwe Grixx Retro koptelefoon weten te waarderen. Hij is bovendien ook heel betaalbaar, hij kost namelijk nog geen 3 tientjes.

Als muziekliefhebber kun je jouw favoriete muziek voortaan in een loepzuivere studiokwaliteit beluisteren via de smartphone en tablet. Het heldere geluid en de indrukwekkende bastonenen die de 40 mm drivers van de Grixx Retro koptelefoon produceren, laten je optimaal genieten van je favoriete muziek.

Draagcomfort

Grixx Retro koptelefoonDe Grixx Retro koptelefoon is boven heel licht van gewicht. De oorkussens zijn zacht uitgevoerd en de hoofdband is verstelbaar. Daardoor biedt hij een uitstekend draagcomfort. Het gesloten ontwerp houdt de omgevingsgeluiden tegen zodat je enkel en allene jouw favoriete muziek hoort.

Retro look

Het retrodesign en de gebruikte kleuren van de Grixx Retro koptelefoon geven hem een originele look. Dankzij de handige vliegtuigadapter kun je ook in het vloegtuig genieten van de perfecte geluidsweergave van de Grixx Retro kptelefoon.

Informatie

Je kunt de Grixx Retro koptelefoon kopen bij de elektronica speciaalzaak en bij diverse webshops. Hij is verkrijgbaar in het lichtblauw met bruin en in het donkerblauw met geel. De consumentenadviesprijs bedraagt slechts € 29,99, inclusief het afgebeelde etui. Ga voor meer informatie naar www.grixx-optimum.eu.

Bas van der Weerd Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf − 2 =