Rumpl Puffe Heated Blanket

Wie een beetje avontuurlijk is ingesteld en er ook graag in de natuur op uit gaat, zal weten dat een goede uitrusting onontbeerlijk is. Als je als echte avonturier ook nog eens regelmatig in de buitenlucht overnacht, dan weet je dat je echt niet zonder een goede, warme slaapzak kunt.

Elektrische deken voor buitensporters

Voor deze avonturiers zou het nieuwe Kickstarter project van Rumpl interessant kunnen zijn. Rumpl is helemaal gespecialiseerd in lichtgewicht dekens en slaapzakken voor buitensporters. De nieuwe deken biedt instant warmte door een druk op de knop. De Puffe Heated Blanket van Rumpl is een elektrische deken die werkt op een accu. Je hoeft de deken dus niet eerst met je eigen lichaamswarmte op te warmen, want deze deken verwamt jou dus direct. De deken warmt in korte tijd op tot de door jou ingestelde temperatuur.

Next-level oplossing

Om het helemaal compleet te maken: de accu kan ook worden gebruikt om je telefoon, camera of GPS op te laden, en kan ook als zaklamp worden gebruikt. Echt een next-level oplossing voor buitensportliefhebbers, waar de techniek optimaal wordt toegepast om de gebruiker de best mogelijke combinatie van comfort en gebruiksgemak te bieden.

https://www.youtube.com/watch?v=8-RB7-42tnQ

Eco-vulling

Uiteraard zorgt de deken ook voor afdoende isolatie. Je hebt bij de Puffe Heated Blanket de keus uit een synthetische of een duurzaam geproduceerde eco-vulling. Voor de buitenzijde kun je kiezen tussen donkergrijs en mosgroen.Je kunt de deken al enige tijd pre-orderen. Het is inmiddels zeker dat hij op de markt komt want de target op Kikckstarter is ruimschoots gehaald. De marktintroductie is naar verwachting begin volgend jaar.

Bas van der Weerd Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 + 14 =