The Frame van Samsung. Omdat je liever geen televisie wilt zien.

Wie kan er tegenwoordig nu niet zonder televisie. Een televisie biedt immers vermaak voor iedereen. Maar geef toe: mooi zijn ze niet. Televisies zijn in wezen enorme ondingen die je nergens écht kwijt kan. Wanneer een TV niet aan staat is het niet meer dan een doods en groot zwart vlak in je huiskamer. Met The Frame van Samsung heb je dan juist een kunstwerk aan de muur.

The Frame is een compleet platte televisie die je aan de muur kan hangen. De kwaliteit en de kleuren van het beeld zijn helemaal top, The Frame biedt je namelijk 4K Ultra-HD beeld waardoor TV kijken ronduit spectaculair kan zijn. Maar wat deze televisie echt onderscheidt van andere TV’s is het feit dat wanneer je hem niet gebruikt, hij verandert in een kunstwerk naar keuze.

Geen TV maar kunstwerk

De TV bevat een bewegingssensor. Wanneer er iemand in de buurt komt gaat het scherm aan waardoor je van je favoriete kunstwerk kan genieten.  Wanneer je de ruimte verlaat schakelt de TV zichzelf weer uit. Bovendien zit er een fraaie lijst omheen zodat het echt net is alsof er een kunstwerk hangt. Doordat je kunt kiezen voor een witte, zwarte of houtkleurige lijst heb je met The Frame eindelijk een televisie die een aanwinst in plaats van een dissonant in jouw interieur is.

Vlak aan de muur, of op een voet

Samsung levert The Frame met een speciale vlakke ‘wall mount’ waarmee je hem nagenoeg vlak aan de muur kunt ophangen. Mocht je geen fan zijn van een televisie aan de muur dan kun je altijd nog kiezen uit verschillende ‘voeten’. Standaard levert Samsung The Frame inclusief een collectie van honderd afbeeldingen van hoogwaardige kunstwerken. Je kunt The Frame ongetwijfeld bestellen bij Televisiewinkel.nl.

 

Foto: © Tayler HerringCC2.0

Bas van der Weerd Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 5 =