iPad houder voor in bed

Misschien wel het meest praktische product dat wij tot nu toe zijn tegengekomen: de iPad houder van WOOD U. Ideaal voor een luie zondagochtend op bed of een romantisch avondje Netflixen op de bank. Deze iPad houder is ideaal wanneer je bezig bent op je iPad, of dit nou voor werk is of om te relaxen, maar je hiervoor wel je handen vrij moet hebben.

De houder is handgemaakt van hoogwaardig eikenhout en is erg strak afgewerkt. Door de ingebouwde klem staat de iPad stevig rechtop en is er geen kans dat deze omvalt. Naast de gleuf voor de iPad is er ook nog ruimte voor je ontbijt, een bak popcorn of een notitieblok. De iPad steun is compatibel met de iPad 2, 3, 4, Air, Air 2, Pro, Mini en eigenlijk elke andere tablet met een dikte van 6 tot 10 millimeter. De steun hoeft overigens niet persé gebruikt te worden als iPad-houder, als gewoon bijzettafeltje werkt de houder namelijk ook perfect.

Het Duitse bedrijf WOOD U maakt al langer steunen voor tablets en smartphones. Daarnaast bieden zij ook andere woonaccessoires aan, zoals schalen en dienbladen.

De iPad houder van WOOD U is een simpel en praktisch product die elke iPad-bezitter eigenlijk zou moeten hebben. De houder is te koop op de website van WOOD U of bij Amazon voor 129,95 euro.

Wil je liever ergens anders relaxen met je iPad? WOOD U maakt ook prachtige iPad houders voor boven het bad, of op tafel.

Vind je dit leuk? Deel dit bericht op social media!

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − drie =