Smeg Portofino fornuis

De nieuwe Portofino fornuizen van Smeg zijn echt van toegevoegde waarde voor je keuken. Hiermee is een fornuis namelijk niet langer een nietszeggend onderdeel van je keuken. Het ontwerp van de Portofino fornuizen van het Italiaanse Smeg is geïnspireerd door de strakke en kleurrijke vormgeving van Italiaanse keukens.De Portofino fornuizen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, waardoor Smeg zich heeft laten inspireren door de kleuren die je rond de Middellandse Zee ziet. Je kunt het Portofino fornuis krijgen in rood, geel, oranje, olijfgroen, rvs, zwart, wit en antraciet. Door de vrolijke kleuren in combinatie met de strakke vormgeving springt het Portofino fornuis meteen in het oog.

Het fornuis is 90 centimeter breed en heeft een kookplaat met zes branders. Er is zelfs een wokbrander en een extra sterke brander. De oven onder het fornuis heeft een inhoud van maar liefst een inhoud van 115 liter, heeft maar liefst 14 functies en is ook nog eens duurzaam. De fornuizen hebben een bijbehorende afzuigkap, die natuurlijk net zo kleurrijk en strak vormgegeven is.

Smeg Portofino fornuis

De Portofino fornuizen hebben vanwege hun prachtige design al meerdere designprijzen in de wacht gesleept, zoals de Good Design Award en de IF Design Award. Dus, zoek je nog een fornuis dat er erg goed uit ziet, erg luxe is uitgevoerd en ook nog eens duurzaam is, dan is de Portofino van Smeg echt iets voor jou! Je kunt de Smeg fornuizen bezichtigen in de showroom van Smeg aan de Withoedenveem 12, 1019 HE in Amsterdam.

Foto’s: © Smeg

Bas van der Weerd Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 2 =